Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته پژوهش هنر دانشگاه شاهد گفت: اثر «جاءالحق و زهق الباطل» نشان‌دهنده آرامش «شهید حاج قاسم سلیمانی» در برابر چهره منحوس و کریه ترامپ است که به پیروزی سیدالشهدای مقاومت و ادامه‌دهندگان راه‌ او بر کفار اشاره دارد.

زهرا ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به برگزاری کارگاه خلق آثار هنری شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد (ویژه) هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان اظهار کرد: نام اثر من در نمایشگاه شهید سلیمانی «جاءالحق و زهق الباطل» بود که به پیروزی حق بر باطل اشاره دارد و غلبه تفکر انقلابی بر تفکر شیطانی و فتنه‌انگیز را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در این نقاشی، آرامش چهره «شهید حاج قاسم سلیمانی» در برابر چهره منحوس و کریه ترامپ نشان داده شده است که به پیروزی سیدالشهدای مقاومت و ادامه‌دهندگان راه‌ او بر کفار و ظالمین اشاره دارد.

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته پژوهش هنر دانشگاه شاهد با بیان اینکه در این اثر ادوات جنگی دشمن آتش گرفته است، گفت: طالبان، داعش و ترامپ با دستی سوخته در یک طرف تصویر قرار دارد که همه آتش‌افروزی‌ها و ظلم و هراسی که به مردم بی‌گناه روا داشته‌اند، در وجود خودشان نمایانگر شده است و در قسمت دیگر نقاشی، سرباز ایرانی‌ قرار دارد که با تفکر و شهامت انقلابی و اسلحه به‌دست، نگهبان مرزهای ایران بوده، کفار و دشمنان را به ایران راه نداده است و به‌نوعی نشان‌دهنده قدرت نیروهای نظامی‌ غیور جمهوری اسلامی است.



ابراهیمی با اشاره به اینکه دانشگاهیان می‌توانند به تولید آثار فاخر هنری کمک کنند، خاطرنشان کرد: داشتن استعداد، علاقه و پشتکار عاملی برای تولید آثار هنری ارزشمند است که دانشگاه به‌عنوان منشا اصلی آموزش، نقش مهمی در‌‌ افزایش تولید آثار علمی و هنری جامعه دارد؛ البته باید زمینه‌های پیشرفت هنرمندان و پژوهشگران در دانشگاه‌ها بیشتر فراهم شود که لازمه آن داشتن برنامه‌ای جامع و هدفمند برای بهبود وضعیت دانشگاه و گروه‌های آموزشی است که در نهایت می‌تواند منجر به ارتقای سطح تولید آثار علمی و هنری برای کشورمان شود.

وی درباره آسیب‌ رشته‌های هنری گفت: هنر نقاشی و نگارگری در دوره معاصر ایران دچار نوعی تزلزل و ماهیت‌زدایی شده و دلایل آن از جنبه‌ها و ابعاد مختلف قابل بررسی است که می‌توان به فقدان برنامه‌ جامع و منسجم برای رفع مشکلات هنر نقاشی و نگارگری ایران و کم‌توجهی نسبت به کیفیت و کمیت موسسات و مراکز آموزشی اشاره کرد؛ همچنین‌ یکی دیگر از آسیب‌ها هنرمند است که گاهی اوقات به جای تفکر و ایده خلاق در تولید اثر و حفظ هویت ملی، به خلق آثار تقلیدی و بازاری روی می‌آورد.

این هنرمند رشته نقاشی با بیان اینکه راهکارهای مختلفی برای تقویت هنر در دانشگاه‌ها وجود دارد، افزود: باید زمینه‌های رشد و پیشرفت آموزشی و پرورش خلاقیت هنری دانشجویان رشته‌های هنر در دانشگاه‌ها تقویت شود که می‌توان به بهبود فضای هنری دانشگاه‌ها، گسترش و تداوم فراخوان‌های هنری، حمایت مسئولان از هنر، انتخاب اساتید مجرب و متخصص، افزایش رشته‌های تخصصی هنر و تعامل دوسویه دانشگاه و جامعه برای بالابردن سطح کیفی هنر در مراکز آموزش عالی و ارتقای ارزش هنر در جامعه اشاره کرد؛ همچنین همت و تلاش دانشجویان در تولید و ارائه طرح‌های نوآورانه و خلاق و پشتکار داشتن برای دستیابی به موفقیت از اهمیت بالایی برخوردار است.

گفتنی است، کارگاه خلق آثار هنری تحت عنوان «سرو بلند انقلاب اسلامی» پیرامون ابعاد زندگی و شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد (ویژه) هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان با حضور هنرمندان برگزار شد.

آثار این هنرمندان در نمایشگاه «سرو بلند انقلاب اسلامی» در موزه هنرهای معاصر فلسطین واقع در خیابان طالقانی، خیابان شهید برادران مظفر، تقاطع بزرگمهر، شماره ۷۴ در معرض نمایش مردم و علاقه‌مندان به هنر قرار گرفت و استقبال خوبی از این آثار شد.

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: قاسم سلیمانی هنر ترامپ دانشگاه استاد فرشچیان سرو بلند انقلاب شهید حاج قاسم سلیمانی دانشگاه ها تولید آثار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۶۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است

سیدعمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق، در دیدار فرشاد مهدی‌پور، معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران، و هیئت همراه وی، وضعیت فرهنگ و ارتباطات دو کشور و چشم‌اندازهای گسترش همکاری‌های عراق و جمهوری اسلامی ایران را بررسی کرد.

به گزارش ایسنا، در این دیدار که در دفتر رهبر جریان حکمت ملی عراق در بغداد انجام شد، حکیم بر ضرورت تبادل تجارب در بخش‌های فرهنگی، هنری و آرشیوی تأکید کرد.

وی با اشاره به نیازهای جوامع اسلامی به برنامه‌های فرهنگی که آنان را در برابر هجمه فرهنگی و اندیشه‌های منحرف مصون نگه دارد، بر ضرورت حمایت از برنامه‌های هنری و تولید فیلم و سریال و استفاده از فناوری‌های نوین برای رساندن آن به مخاطبان تأکید کرد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق همچنین بر ضرورت توقف جنگ در غزه تأکید کرد و جامعه جهانی را در قبال پیامدهای آنچه در غزه می‌گذرد و سکوت در برابر کشتار و گرسنه نگه‌داشتن و نسل‌کشی مسئول دانست.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است
  • خیزش دانشجویان آمریکا نشان‌دهنده بیداری وجدان‌های‌ جهانی است
  • برخورد وحشیانه آمریکا با دانشجویان حامی غزه چهره واقعی آنها را نشان داد
  • حمایت جایزه پولیتزر از دانشجویان پوشش دهنده اخبار اعتراض‌ها
  • دانشجویان آمریکایی از چهره کریه رژیم صهیونیستی پرده برداشتند
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • کارفرمایان از هرگونه تکبر در برابر کارگران خودداری و دوری کنند
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران